ECONOMÍA

Agència de viatges la Blava Daurada

L’agència de Viatges la Blava Daurada impulsa un acord amb el sector hoteler que permetrà l’admissió de gossos i mascotes a més de 500 hotels a Catalunya. Al nostre país només un 22% dels establiments hotelers accepten gossos però sovint de manera restringida i controlada.

Trobar hotels que acceptin gossos o mascotes no ha estat mai una qüestió fàcil especialment per a segments de turistes i families per a qui el seu gos es un membre més de la familia. Cada vegada son més les persones que no conceben les seves vacances sense la seva mascota, per aquesta raó existeixen hotels pet friendly, allotgaments turístics coneguts com amics dels animals.

La Blava Daurada es conscient d’aquest problema i per això ha posat en marxa una campaña destinada a convencer als professionals hotelers de la necessitat d’acceptar aquests nous perfils de consumidors a on la incorporació de mascotes al model turístic de consum familiar suposa una prioritat dels seus clients.

L’agència compta amb una plataforma de serveis propis que permet al consumidor realizar bookings a mig miler d’hotels que ja accepten gossos amb servei de veterinaria. L’agència signa un contracte previ entre hotel i consumidor mitjançant el cual el propitetari del gos es compromet a mantenir a la seva mascota controlada i a pactar prèviament a quins espais comuns podrá passejar al seu gos un cop dins de l’establiment turistic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *